SLO | CRO | SRP
info@mkg.si  |  +386 (0)31 70 50 79
Sledi nam na FB
 
 
 
kuhinje, dnevni prostori,
kopalnice, pisarne
Arca
Arca proizvaja prestižno in elegantno visokokakovostno ročno izdelano klasično in sodobno pohištvo. Bogato mizarsko izročilo ter umetniške spretnosti obrtniških mojstrov so vtkane v prestižne kuhinje, dnevne prostore, jedilnice, pisarne, otroške sobe, opažno pohištvo.
    
oblazinjnene sedežne garniture
postelje, dodatki
Pigoli
Pigoli izdeluje visokokakovostne, udobne in oblikovno dovršene klasične in sodobne oblazinjene sedežne garniture ter dodatke. Kavči, fotelji in postelje so oblečeni z najkakovostnejšim, trajnim in stilno dovršenim tekstilom ali usnjem ter okrašeni z dragocenimi dodatki.
    
dnevni prostor, jedilnice,
spalnice, kopalnice
Savio Firmino
Savio Firmino proizvaja klasično pohištvo po meri in po okusu mladih. Prilagojeno sodobnim bivanjskim konceptom ponuja vso funkcionalnost, udobnost in eleganco sicer minimalističnega pohištva. Sedežene garniture, jedilne mize, kopalnice ali otroške sobe.
    
klasična in sodobna
kovana svetila, dodatki
Banci Firenze
Banci Firenze - eno izmed najbolj znanih Firenškimi podjetij - na svetovnem trgu že več kot 110 let ponuja prestižna in luksuzna klasična ter sodobna dizajnerska ročno kovana svetila. Pozlačena, posrebrena ali kromirana, okrašena s kristali, muranskim steklom in tkaninami.
    
oblazinjene garniture, pohištvo, otroške sobe
Dolfi
Dolfi je podjetje z 80 letno pohištveno tradicijo, ki pa se je znalo skozi čas vedno prilagoditi sodobnim trendom notranjega oblikovanja. Danes ponuja vrhunsko in elegantno kolekcijo sodobno oblikovanega prestižnega oblazinjenega pohištva ter pohištva iz masivnega lesa, poleg tega pa še očarljivo in kakovostno pohištvo za otroške sobe.
    
oblazinjene garniture in pohištvo, dodatki
Mantellassi 1926
Mantellassi je sinonim za visoko kakovostno, klasično in sodobno, prestižno, glamurozno a vedno elegantno oblazinjeno pohištvo, pa naj gre za sedežne garniture, stole, omare ali svetila. Podjetje se poigrava z materiali in dizajnom in vedno znova preseneča s svojimi kreacijami.
    
dnevni prostori, jedilnice,
spalnice, pisarne
ALA Mobili
ALA Mobili izdeluje stilno pohištvo, pri čemer se naslanja predvsem na obdobje ludvika 15, Imperij in Boulle. Za celovito ponudbo pohištva za dom, poslovne prostore in hotel uporablja najboljše lesove in korenine, pohištvo okrasi z intarzijami, medenino in zlatom.
    
dnevni prostori, jedilnice,
spalnice, pisarne ...
Arte Brotto
Arte Brotto izdeluje prestižno pohištvo podobno tistemu iz obdobja med 15. in 18. stoletjem pa tudi moderno eko pohištvo. Ponuja pestro paleto pohištva za dnevne prostore, jedilnice, pisarne, sestavljive pohištvene stene za dnevne in poslovne prostore ter lesene podove.
    
spalnice, jedilnice, pisarne, dnevni prostori, vhodne veže ...
Ceppi Style
Ceppi Style je znana in priznana blagovna znamka, ki prinaša bogate kolekcije klasičnega in na novo povedanega stilnega pohištva. Poleg tega ponuja tudi sodobno oblikovano prestižno pohištvo in celovito notranjo pohištveno opremo. Kakovost in estetska dovršenost je rezultat bogatih 35 letnih izkušenj.
    
svetila, vaze,
okrasni krožniki ...
Nello Gigli & Figlio
Nello Gigli & Figlio proizvaja visokokakovostna prestižna svetila, vaze, okrasne krožnike in druge dekorativne izdelke iz ročno okrašenega pihanega muranskega stekla, kristala, medenine ter drugih dragocenih materialov. Ponuja tako klasične kot moderne izdelke.
    
dnevni prostori, jedilnice,
spalnice, pisarne ...
Lanpas
Lanpas izdeluje sodobno oblikovano prestižno luksuzno pohištvo z mehkimi in harmoničnimi linijami. Vrhunski dizajn, dragoceni materiali, svetle biserne barve, zebrano in ebenovina, detajli v zlatu, kristali in dragocene tkanine … na kratko: elegantno in ekstravagantno.
    
biljardne mize, svetila,
vrata, opaži
Lu Bo Biliardi
Lu Bo Biliardi proizvaja visoko kakovostne luksuzne, stilne, klasične in sodobne biljardne mize, tudi tekmovalne. Izdeluje jih v celoti sam v svoji tovarni v Toskani. Za izdelavo uporablja najboljši, predvsem kostanjev in bukov les. Igralna površina je iz skrilavca in je lahko tudi ogrevana.
    
dnevne sobe, jedilnice,
spalnice, opaži ...
Francesco Molon
Francesco Molon, svetovno znan proizvajalec prestižnega klasičnega in sodobnega pohištva za hotele, restavracije, protokolarne objekte in privatne domove, ponuja celovito paleto pohištva vključno z opažnim in stavbnim pohištvom, stropovi in tlemi. Vse iz najboljših materialov.
    
dnevne, jedilnice,
spalnice, dodatki ...
Modenese Gastone
Modenese Gastone že več kot 200 let izdeluje prestižno klasično in stilno pohištvo. Obenem pa s svojimi sodobnimi izdelki in kreacijami sledi trenutnim ter soustvarja nove trende na področju pohištva. Ponuja pohištvo za dom, hotele, restavracije.
    

 
Luksuz in StilIn še mnogi drugi ...

Izdelke in predstavitve nekaterih naših parterjev si lahko ogledate na
naših spletnih katalogih Luksuz&Stil , MojaKuhinja in Prestižna.
 

Za dokumentacijo, kataloge in ostale informacije
Moja Kuhinjase prosim prijavite na našo spletno stran.
 
Če prijavnega imena še nimate,
ga prosim zahtevajte preko našega kontaktnega obrazca.

 

PrestižnaNa slovenskem, hrvaškem, srbskem in črnogorskem trgu zastopamo tudi


Paolo Gigli (prestižni parfumi)
Nello Gigli (ročno krašen kristal in muransko steklo)
Biancalani (ročno krašen porcelan, muransko steklo in kristal)

 

 

    

 
 
 
 
Sporočilo
  • Naša spletna stran uporablja piškotke. Vam omogočajo boljše delovanje strani, nam pa stalno izboljšavo vsebin.
    Ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani?